Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark

MIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕ

MIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕ
MIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕ

MIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕ

ΑΓ. ΑΝΝΗΣ 78
ΑΙΓΑΛΕΩ, 12241 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-3463925 210-3465913
Fax: 210-3456354
e-Mail: sideris@mirap-victory.gr
Web Site: http://www.mirap-victory.gr
 
MIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕMIRAP VICTORY ΗΛΙΟΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕ

 

 Η Εταιρεία μας

 

    Η εταιρία MIRAP VICTORY - SIDERIS είναι μια σύγχρονη, δυναμική και εξειδικευμένη βιομηχανία από το 1955 στο χώρο της ηλιακής και ηλεκτρικής ενέργειας για ζεστό νερό χειμώνα-καλοκαίρι στις επαγγελματικές νοσοκομειακές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.
    Σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο 3.500 τετρ. μέτρων καλυμμένου χώρου, κατασκευάζει και συγχρόνως κάνει έρευνα σε καινούρια προϊόντα για εξοικονόμηση ενέργειας σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες και ερευνητές.

 • Μέγιστη ασφάλεια και οικονομία
 • ¶ψογη λειτουργικότητα
 • Υψηλή αισθητική
 • Τεχνική υποστήριξη από έμπειρο τεχνικό προσωπικό 

Ποιότητα και Ηλιακή Ενέργεια

    Ένας από τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος ανέδειξε την ποιότητα ως ακρογωνιαίο λίθο για την παραπέρα ανάπτυξη, είναι ο κλάδος των ηλιακών συλλεκτών και συστημάτων. Σημαντικό εργαλείο της προσπάθειας βελτίωσης της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων ήταν - και εξακολουθεί να είναι - η συνεργασία του κλάδου παραγωγής συστημάτων ηλιακής ενέργειας (Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - EBHE) με το εργαστήριο Ηλιακών και Ενεργειακών Συστημάτων του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος.
    Το εργαστήριο, από το 1987, έχοντας διαπιστεύσει ότι η ελληνική δυνητική παραγωγή του Κλάδου Ηλιακής Ενέργειας ήταν η τρίτη, αν όχι η δεύτερη, στον κόσμο, καθόρισε ως στρατηγικό του στόχο την ερευνητική και τεχνολογική στήριξη του κλάδου, προσεγγίζοντάς τον μέσω της αλυσίδας διεργασιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. H ενεργός συμμετοχή στη διαμόρφωση εθνικών (ΕΛΟΤ), διεθνών (ISO) και ευρωπαϊκών (CEN) προτύπων, η εκτέλεση αξιόπιστων δοκιμών σύμφωνα με τα πρότυπα αυτά και η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και τεχνογνωσίας, οδήγησαν στην προσέλκυση των βιομηχανιών στο εργαστήριο, καθώς και στη ραγδαία βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.
    Σήμερα έχει γίνει συνείδηση στον κλάδο παραγωγής ότι κάθε προϊόν που διατίθεται στην αγορά, πρέπει να συνοδεύεται από Δελτίο Δοκιμών που παρέχεται από το εργαστήριο του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και στο οποίο περιέχονται ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν αντίστοιχα τα προϊόντα από τον ίδιο τον καταναλωτή, χωρίς να απαιτούνται ειδικές τεχνικές γνώσεις. H δυνατότητα αυτή όχι μόνον διευκολύνει τον χρήστη να επιλέξει το καλύτερο, αλλά και το καταλληλότερο να καλύψει τις ανάγκες του, βασισμένος σε αντικειμενικά κριτήρια, ωθώντας παράλληλα την παραγωγή σε ποιοτική αναβάθμιση, συνέπειες της οποίας ήδη αρχίζουν να γίνονται ορατές. Έτσι σιγά - σιγά επετεύχθη και συνεχίζει να επιτυγχάνεται η αναβάθμιση της ποιότητας των κατασκευαζόμενων ηλιακών συστημάτων στη χώρα, με άμεσο αντίκτυπο στις πωλήσεις των επιχειρήσεων του κλάδου, αλλά και τη ριζική βελτίωση της εξαγωγικής τους δυνατότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν πρακτικά μηδενιστεί οι εισαγωγές από άλλες χώρες, ενώ ο ελληνικός κλάδος παραγωγής έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα ειδικά στην αναπτυσσόμενη και απαιτητική, από άποψη ποιότητας, γερμανική αγορά (της οποίας σήμερα κατέχει το 30%).

 

 

Προϊόντα

Ενημέρωση

 

 

Συμβουλές

Στην αγορά κυκλοφορούν πάρα πολλοί τύποι ηλιακών συστημάτων. Τι πρέπει να προσέχουμε κατά την αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνα. Η εταιρεία θέλοντας να σας βοηθήσει στην σωστή επιλογή και την αγορά σας, σας προτείνει να ελέγξετε τα εξής σημεία:

 1. Τι υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του ηλιακού και πόσο καιρό θα αντέξει στην σκουριά;
 2. Αντέχει στην μεγάλη παγωνιά του χειμώνα και την μεγάλη θερμοκρασία του καλοκαιριού;
 3. Έχει γραπτή εγγύηση, πόσων ετών και σε ποια σημεία αναφέρεται;
 4. Κάθε πότε θέλει βάψιμο η βάση ώστε να μην σκουριάσει;
 5. Κάθε πότε θέλει βάψιμο η βάση ώστε να προστατεύει τον κάδο από σκουριά και άλατα. Είναι εύκολο να αλλάζει;
 6. Τα τετραγωνικά μέτρα του συλλέκτη, όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια του συλλέκτη τόσο πιο γρήγορα και περισσότερο νερό ζεσταίνει.
 7. Χωρητικότητα του συλλέκτη.
 8. Κοιτάζουμε την ποιότητα του κρυστάλλου να φέρει το σήμα.
 9. Ελέγχουμε το μέταλλο που έχει κατασκευαστεί ο συλλέκτης και το μπόιλερ με έναν απλό μαγνήτη (στον ανοξείδωτο και στον χάλκινο που έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και είναι οι ακριβότεροι , ο μαγνήτης δεν κολλάει).
 10. Οι εξωτερικές σωληνώσεις από το μπόιλερ μέχρι την βρύση να είναι μονωμένοι.
 11. Αν υπάρχει βαλβίδα ασφαλείας για την μεγάλη ψύξη.

 

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΑΓΟΡΑ » ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ » ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΗΛΙΑΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΜΠΟΙΛΕΡ / ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ / ΔΟΧΕΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ / ΗΛΙΑΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ / ΗΛΙΑΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ / ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
id: 48246

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/aegaleo_mirap_victory_ilioilektrothermiki_ltd/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.