Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark | Φόρμα Κρατήσεων

ΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟ

ΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟ
ΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟ

ΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟ


ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΗΛΕΙΑΣ, 37200 ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Tel: 24280-94251
Fax: 24215-00123
e-Mail: info@xrisinefeli.gr
Web Site: http://www.xrisinefeli.gr
 
Κατηγορία: B
ΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟΧΡΥΣΗ ΝΕΦΕΛΗ - ΠΗΛΙΟ

 

Καλώς Ήλθατε...

    Οι παραδοσιακές κατοικίες «Χρυσή Νεφέλη» είναι ένα συγκρότημα τριών οικημάτων, σε ένα από τα ομορφότερα κεφαλοχώρια του Πηλίου, τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, σε υψόμετρο 620 μ. Τα τρία πέτρινα κτίσματα του 1890- «Μικρή Νεφέλη», «Νεφέλη» και «Χρυσή Νεφέλη»- αναπαλαιώθηκαν με αγάπη και φροντίδα προκειμένου να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των φιλοξενούμενων χωρίς να χάνουν την παραδοσιακή τους ατμόσφαιρα και να προσφέρουν στους λάτρεις της φύσης, του βουνού και της θάλασσας, μοναδικές στιγμές διαμονής, όλες τις εποχές του χρόνου.


    Το συγκρότημα των τριών παραδοσιακών οικημάτων βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, που εξασφαλίζει εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα από όλα τα δωμάτια. Διαθέτει τρία αυτόνομα πέτρινα σπίτια που «βλέπουν» σε μια κεντρική βεράντα, στην οποία οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαμβάνουν το πρωινό ή το γεύμα τους.


    Η διακόσμηση των χώρων αποπνέει σεβασμό στην παράδοση και πολύ μεράκι, συνδυάζοντας την παραδοσιακή αισθητική με τις σύγχρονες ανέσεις. Έτσι, και στα τρία σπίτια υπάρχει άνετο καθιστικό, τζάκι (έτοιμα κομμένα ξύλα για τη φωτιά), τηλεόραση, DVD player, CD player. Μέσα σε μια άκρως φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα, οι διακοπές παιρνούν χαλαρά, με το χρόνο να κυλά ήρεμα. Οι φιλοξενούμενοι νιώθουν ότι μένουν στο σπίτι τους, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις ενός πλήρως λειτουργικού σπιτιού, αλλά σε μια παραδοσιακή και γνήσια χωριάτικη ατμόσφαιρα. Αυτό είναι και το προτέρημα των παραδοσιακών αυτών κατοικιών, που προσφέρουν ένα περιβάλλον οικείο και φιλόξενο.

    Και οι τρεις παραδοσιακές κατοικίες είναι αυτοεξυπηρετούμενες, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ετοιμάζουν το πρωινό τους, με φρέσκα προϊόντα της περιοχής, που προσφέρονται δωρεάν από τους ιδιοκτήτες των παραδοσιακών ξενώνων «Χρυσή Νεφέλη». Αλλά αν το επιθυμούν, μπορούν να εφοδιάζονται με προϊόντα της περιοχής και υλικά και να ετοιμάζουν οι ίδιοι το γεύμα ή το δείπνο τους και να το απολαμβάνουν στη ζεστή ατμόσφαιρα των εξοχικών αυτών κατοικιών.

 

Η «Μικρή Νεφέλη»

    Eίναι ένα ισόγειο πέτρινο οίκημα 35 τετ. μ., μέρος του συγκροτήματως παραδοσιακών κατοικιών «Χρυσή Νεφέλη» και προσφέρεται για τη φιλοξενία 2 ατόμων σε έναν πολύ «ζεστό» χώρο, ιδανικό για ζευγάρια. Η παραδοσιακή αυτή κατοικία διαθέτει ένα ευρύχωρο δίκλινο δωμάτιο, με διπλό κρεβάτι και λουτρό. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα προσθήκης ενός επιπλέον κρεβατιού, σε περίπτωση μιας οικογένειας ή μιας παρέας (μέγιστος αριθμός φιλοξενούμενων: 3 άτομα).
    Διαθέτει άνετο καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με οικιακές συσκευές αλλά και υλικά για να ετοιμάζετε το πρωινό σας με την άνεσή σας. Επίσης, υπάρχει τηλεόραση, CD player και DVD player για την ψυχαγωγία σας, τις κρύες νύχτες του χειμώνα ή όταν δεν έχετε διάθεση να βγείτε για περίπατο. Άλλωστε ο χώρος είναι τόσο οικείος που πραγματικά σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας, με όλες τις ανέσεις, όπως το να ετοιμάσετε ένα γεύμα ή δείπνο από αγνά τοπικά προϊόντα, αγοράζοντας προμήθειες από το μπακάλικο του οικισμού.

 

Ανέσεις:

 • Τζάκι (δωρεάν έτοιμα κομμένα ξύλα το χειμώνα),
 • κεντρική θέρμανση,
 • κουζίνα εφοδιασμένη με φρέσκα τοπικά υλικά (δωρεάν προσφορά) για την προετοιμασία πρωινού.

 

Η διώροφη πέτρινη κατοικία "Νεφέλη"

    Aποτελείται από δύο επίπεδα σε 55 τετ. μ. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει ένα ευρύχωρο 2κλινο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και το λουτρό. Σε περίπτωση μιας παρέας ή μιας οικογένειας τριών ατόμων, υπάρχει δυνατότητα προσθήκης τρίτου κρεβατιού στο ισόγειο. (Μέγιστος αριθμός ατόμων: 4)

    Η θέα προς τη θάλασσα είναι μοναδική. Στο ισόγειο οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν ένα άνετο καθιστικό με τζάκι, τηλεόραση, CD player, DVD player και τηλέφωνο. Ένας μικρός καναπές μπορεί να λειτουργήσει ως κρεβάτι για ένα τρίτο άτομο, ενώ υπάρχει χώρος και για τέταρτο πρόσθετο κρεβατάκι.

    Το στούντιο «μοιράζεται» με τους άλλους δύο παραδοσιακούς ξενώνες μια πανέμορφη αυλή ενώ διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη και λειτουργική κουζίνα, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ετοιμάζουν το πρωινό ή το γεύμα τους. Όλος ο χώρος είναι ζεστός και οικείος, σαν μια πραγματική εξοχική κατοικία και ενδείκνυται για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας, να ετοιμάσετε το γεύμα ή το δείπνο σας αγοράζοντας προμήθειες από το μπακάλικο του οικισμού και να απολαύστε χαλαρές διακοπές χωρίς περιττές μετακινήσεις.

Ανέσεις:

 • Καθιστικό,
 • τζάκι (δωρεάν κομμένα ξύλα),
 • κεντρική θέρμανση,
 • κουζίνα εφοδιασμένη με υλικά (δωρεάν) για την προετοιμασία πρωινού.

 

Η «Χρυσή Νεφέλη»

    Eίναι ένα διώροφο πετρόχτιστο σπίτι ιδανικό για παρέες 4 - 6 ατόμων. Οι χώροι είναι κατανεμημένοι σε 130 τετ. μέτρα και σε δύο επίπεδα. Στο πάνω επίπεδο υπάρχουν τα 3 υπνοδωμάτια με θέα προς τη θάλασσα και τα 2 λουτρά που μοιράζονται οι φιλοξενούμενοι.

    Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, 2 με δύο διπλό κρεβάτι και 1 με δύο μονά κρεβάτια και 2 λουτρά. Επίσης, υπάρχει χώρος για την προσθήκη 2 επιπλέον κρεβατιών, για μέγιστο αριθμό φιλοξενούμενων τα 8 άτομα.

    Στο ισόγειο υπάρχει άνετο καθιστικό με τζάκι, χώρος τηλεόρασης, dvd και μουσικής και ένα WC. Οι χώροι είναι πολύ ευρύχωροι, ζεστοί, επενδυμένοι με ξύλο και διακοσμημένοι με γήινα χρώματα. Η τραπεζαρία προσφέρεται για το γεύμα ή το δείπνο σας τους κρύους χειμωνιάτικους μήνες, απολαμβάνοντας τη ζεστασιά του τζακιού. Έτσι, ακόμη και αν δεν θελήσετε να αφήσετε τη ζεστασιά του σπιτιού, μπορείτε να προμηθευτείτε υλικά για το δείπνο ή το γεύμα από το μπακάλικο του χωριού και να μαγειρέψετε οι ίδιοι, απολαμβάνοντας τις ανέσεις που προσφέρονται σε αυτή την παραδοσιακή κατοικία.

Ανέσεις:

 • Μεγάλο κεντρικό καθιστικό,
 • τζάκι (με δωρεάν κομμένα ξύλα),
 • κεντρική θέρμανση,
 • πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα για να προετοιμάζετε το πρωινό σας.

 

 

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ » ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


id: 43603

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/ag_georgios_nilias_chrissi_nefeli_pilio/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.