Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark

DIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

DIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
DIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

DIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

ΠΑΝΑΓΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 15 - 17
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, 11521 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-6424739
Fax: 210-6452785
e-Mail: dijon1@otenet.gr
Web Site: http://www.dijon.gr
 
DIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕDIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕDIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕDIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕDIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕDIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕDIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕDIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕDIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕDIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕDIJON Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - Κ. ΦΑΡΜΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

 

Για μια γιορτή, για τον γάμο, για μια νέα εταιρική παρουσίαση...

 

Η Dijon θα αναλάβει να δώσει στους καλεσμένους σας την απόλυτη ικανοποίηση από την διοργάνωση σας, με υπέροχα εδέσματα, άριστη οργάνωση και πραγματικά ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

 

Προφίλ της Εταιρίας

Η Dijon αποτελεί ένα από τα πλέον καταξιωμένα ονόματα στον χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων στην Αθήνα.

Με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 έτη σε συνδιασμό με σύγχρονες αντιλήψεις στην οργάνωση και σε θέματα ποιότητας, η Dijon με δημιουργικότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνει την διοργάνωση επιτυχημένων κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Στην Dijon δίνουμε ιδιαίτερη σημασιά στο να καλύπτουμε απόλυτα ακόμα και τις πλέον απαιτητικές περιστάσεις προσφέροντας στον πελάτη σιγουριά και υψηλού επιπέδου φιλική εξυπηρέτηση. Οι διαλεχτές πρώτες ύλες από τις οποίες δημιουργούμε πρωτότυπους γευστικούς συνδιασμούς, οι σύγχρονες υποδομές που διαθέτουμε και κυρίως οι άνθρωποι μας αποτελούν την εγγύηση ποιότητας και αισθητικής που προσφέρει η Dijon.

Με φαντασία, μεράκι αλλά και αυστηρότατες προδιαγραφές ποιότητας η Dijon αναλαμβάνει να μετατρέψει την εκδήλωσή σας σε μια αξέχαστη εμπειρία  για τους καλεσμένους σας.

 

Πολιτική Ποιότητας

Θεωρούμε ότι σε θέματα ποιότητας δεν υπάρχουν συμβιβασμοί, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επώνυμα και προέρχονται από επιλεγμένους προμηθευτές με τους οποίους υπάρχει πολυετή συνεργασία γνωρίζοντας τις αντίστοιχες προδιαγραφές ποιότητας με τις οποίες αυτοί λειτουργούν.

Το πλήρως εξοπλισμένο σύγχρονο εργαστήριο μας λειτουργεί κάτω από αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής ενώ ιδιαίτερη μέριμνα δίνεται στην σωστή αποθήκευση των πρώτων υλών.

Αντίστοιχα η μεταφορά των υλικών στον πελάτη γίνεται με τα ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας έχοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο από την παρασκευή μέχρι την κατανάλωση των εδεσμάτων.

Επιπλέον θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η πολιτική ποιότητας της  Dijon εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς της εταιρείας προσφέροντας κατά αυτόν τον τρόπο υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.

 

Οι Άνθρωποι

Οι άνθρωποι της Dijon καθορίζουν την αποτελεσματικότητα μας και τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Αποτελούν δε ένα από τα πολυτιμότερα κεφάλαια μας, χάρις στο οποίο προσφέρουμε υπηρεσίες που ξεχωρίζουν.

Το προσωπικό και τα στελέχη της Dijon στο σύνολό τους έχουν πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη εκπαίδευση στο αντικείμενο τους.

Oi chef της Dijon, είναι στην διάθεσή σας για την παρασκευή των πιο εντυπωσιακών και γευστικών εδεσμάτων προσφέροντας σας πρωτόγνωρες γαστρονομικές εμπειρίες εμπνευσμένες από την γαλλική και την ελληνική κουζίνα.

Αντίστοιχα το διοικητικό προσωπικό με γνώση και μεθοδικότητα θα σας προσφέρει σιγουριά σε θέματα που θα αφορούν την οργάνωση της εκδήλωσής σας με ιδέες που θα καλύπτουν απόλυτα και τις πλέον απαιτητικές περιστάσεις.

Οι άνθρωποι της Dijon είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουν με τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για την δουλεία τους ιδέες και λύσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

Κοινωνικές εκδηλώσεις 

Μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να αφορά κάτι απλό όπως είναι μια γιορτή με τους φίλους σας ή να αποτελεί ένα σημείο - σταθμό στην ζωή σας όπως είναι ο γάμος. Σε κάθε περίπτωση η Dijon θα οργανώσει την κοινωνική σας εκδήλωση με τέτοιον τρόπο ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να ενθουσιαστείτε πραγματικά από την ποιότητα και τις γαστρονομικές απολαύσεις.

Επαγγελματικές εκδηλώσεις

Εντυπωσιάστε τους πελάτες και τους συνεργάτες σας. Η Dijon στις επαγγελματικές σας εκδηλώσεις σας προσφέρει ουσιαστικό συγκριτικό πλεονέκτημα δημιουργώντας με επαγγελματισμό και συνέπεια την σωστή ατμόσφαιρα για την ανάλογη επαγγελματική εκδήλωση.

 

Δεξιώσεις

Δεξιώσεις : Συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων, παρουσιάσεις, αθλητικά  events, coffee breaks. V.I.P. , dinner gala, happenings, γεύματα εργασίας, κοπή πίτας.

 

 

Οι άνθρωποι της Dijon βρίσκονται πάντα στην διάθεσή σας, έτοιμοι να ψάξουν και να διερευνήσουν την δημιουργικότερη ιδέα για την επόμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσετε.

 

 

 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ » ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΓΕΝΙΚΑ » CATERING
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ » ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ » ΦΑΓΗΤΑ ΕΤΟΙΜΑ

ΦΑΓΗΤΑ ΕΤΟΙΜΑ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝREADY-TO-SERVE MEALS/
id: 10402

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/ampelokipi_dijon_g_angelopoulos_k_farmakis__co_oe/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.