Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark

ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ - ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε

ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ - ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε

ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ - ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε

Λ. ΚΑΒΑΛΑΣ 76-78 & ΑΡΓΟΥΣ 148
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ, 10441 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-5135480 210-5135488 210-5137935
Fax: 210-5145024
e-Mail: behogroup@behogroup.com
Web Site: http://www.behogroup.com.gr
 

Η εταιρεία ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ-ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1960 και βρίσκεται στον χώρο 54 χρόνια τηρώντας τον αρχικό της στόχο και σκοπό:

 

Να καλύπτει με συνέπεια τις ανάγκες σας γύρω από το ηλεκτρολογικό υλικό αυτοκινήτων, τις μπαταρίες αυτοκινήτων, τις μπαταρίες σκαφών, φορτηγών, τρακτέρ και των μηχανημάτων οδοποιίας.

Πετυχαίνουμε ιδανική αναλογία στην σχέση «τιμή-ποιότητα» και εισάγουμε στην αγορά επώνυμα προϊόντα τα οποία πληρούν υψηλές προδιαγραφές και προσφέρουν:

 

 

Από τα τέλη του 2006 μπορέσαμε να μεγαλώσουμε την γκάμα των προϊόντων μας και να επεκταθούμε σε νέα αντικείμενα, όπως ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, ράδιο CD, MP3,navigation.

Μέχρι σήμερα δραστηριοποιούμαστε με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού λαμβάνοντας συνεχώς ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα των μηχανισμών και του υλικού οχημάτων.

 

Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε καλύπτοντας τις ανάγκες σας για το αυτοκίνητο παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Μπαταρίες αυτοκινήτων

 

Οι μπαταρίες αυτοκινήτων είναι  τα βασικά μέλη του οχήματος που τακτικά παρουσιάζουν προβλήματα. Σε αυτήν την περίπτωση μέχρι την επισκευή ή την αντικατάσταση, το αυτοκίνητο παραμένει σε κατάσταση ακινησίας.

 

H εταιρεία ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ-ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε., δίνοντας έμφαση στην κάλυψη των αναγκών σας και αναγνωρίζοντας την ανάγκη τακτικής χρήσης του οχήματός σας, επιλέγει για να σας διαθέσει, προϊόντα που εξασφαλίζουν μακροχρόνια και ορθή λειτουργία, με την τεχνολογία των εταιρειών:

 

Η ιταλική εταιρεία ENERGECO, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής μπαταριών, η οποία:

Οι μετρήσεις που αφορούν την απόδοσή τους, απέδειξαν πως οι μπαταρίες  αυτοκινήτων ENERGECO έχουν 30% καλύτερη λειτουργία σε σχέση με τις περισσότερες της αγοράς, καθιστώντας την ENERGECO ιδανική επιλογή για κάθε οδηγό.

 

Κατανοούμε και αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις ανάγκες σας και δραστηριοποιούμαστε επί 54 συναπτά έτη για την κάλυψή τους.

Η εταιρεία ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ-ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε. είναι πάντοτε στην διάθεσή σας με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

 

Ανταλλακτικά A/C

 

Η άνεση κατά την οδήγηση αποτελεί βασική προϋπόθεση που διαφυλάσσει την ύψιστη απόδοση κατά την οδήγηση. Αυτή προωθείται από την δημιουργία σταθερής θερμοκρασίας για τον οδηγό που τον βοηθά να συγκεντρώνει όλες του τις αισθήσεις ώστε να είναι προσεκτικός.

 

Η τοποθέτηση κλιματιστικών συστημάτων εντός του οχήματος εξυπηρετεί τον σκοπό αυτό. Ο κλιματισμός παρέχεται από την εγκατάσταση συστήματος AIR CONDITION και η λειτουργία του τροφοδοτείται από την μπαταρία του οχήματος.

 

Η εταιρεία ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ-ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε. διαθέτει ανταλλακτικά A/C, η εγκατάσταση των οποίων εξασφαλίζει πολυετή λειτουργία αλλά και την διατήρηση ιδανικής θερμοκρασίας για τον οδηγό.

Εμπιστευόμαστε πάντοτε τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και σας προμηθεύουμε με ανταλλακτικά όπως:

 

Μίζες- Δυναμό

 

Η κίνηση του οχήματος είναι εφικτή από την αλληλεπίδραση δύο βασικών εξαρτημάτων, της μίζας και του δυναμό.

Η μπαταρία του αυτοκινήτου διοχετεύει στο όχημα ηλεκτρική ενέργεια η οποία από την μίζα μετατρέπεται σε μηχανική και θέτει τον κινητήρα του αυτοκινήτου σε λειτουργία.

 

Από την άλλη το δυναμό, εξυπηρετεί την ακριβώς αντίστροφη λειτουργία, μετατρέποντας την μηχανική ενέργεια σε ηλεκτρική, ώστε η μπαταρία του αυτοκινήτου να μην αποφορτίζεται και να παρέχεται η απαραίτητη τροφοδοσία ηλεκτρικής ενέργειας στα διάφορα μέλη του οχήματος που εξαρτώνται από αυτήν.

 

Η ορθή λειτουργία του αυτοκινήτου αλλά και η κίνηση του χωρίς προβλήματα εξαρτάται από την ομαλή λειτουργία των δύο αυτών εξαρτημάτων.

Η εταιρεία ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ-ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε., εισάγει και διαθέτει προς πώληση, μίζες και δυναμό, από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα κατασκευής εξαρτημάτων για οχήματα:

Είμαστε στην διάθεσή σας και σας παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας με επάρκεια, και εξασφαλίζουν αντοχή στον χρόνο.

Ηλεκτρολογικό Υλικό Αυτοκινήτων

 

Η ασφαλής και άνετη οδήγηση εξαρτάται άμεσα από την λειτουργία του οχήματος η οποία στηρίζεται στο ηλεκτρολογικό υλικό των αυτοκινήτων.

Με τον όρο αυτό εννοούμε κάθε πιθανό μηχανισμό που ευνοεί και προάγει, την άνεσή του οδηγού μέσα στο όχημα αλλά και την ορθή και αποδοτική λειτουργία του οχήματος ώστε να εξασφαλίζεται η προστασία του ίδιου του οδηγού αλλά και των υπολοίπων κατά την πάροδο των οχημάτων στους δρόμους.

 

Mία από τις βασικότερες υπηρεσία της εταιρείας ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ-ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε. αφορά το ηλεκτρολογικό υλικό των αυτοκινήτων και την διάθεσή του σε εσάς για την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών αλλά και του αυτοκινήτου σας.

 

Τα προϊόντα που εισάγουμε είναι προσεκτικά επιλεγμένα, με αυστηρά κριτήρια που τοποθετούν στο κέντρο της προσοχής την ποιότητα, την πολυετή λειτουργία αλλά και την αξιοπιστία όσων αφορά την λειτουργία τους.

Το ηλεκτρολογικό υλικό αυτοκινήτων με το οποίο σας προμηθεύουμε περιλαμβάνει:

 

Επικοινωνήστε μαζί μας και επιλέξτε ανάμεσα στα ποιοτικά προϊόντα μας για να βελτιώσετε την απόδοση και την λειτουργικότητα του αυτοκινήτου σας.

Ανταλλακτικά

 

Η εταιρεία μας καλύπτει τις ανάγκες σας και σας προσφέρει άρτια εξυπηρέτηση από το 1960.

Τα ανταλλακτικά που διαθέτουμε επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα, την πολυετή τους λειτουργία αλλά και την υψηλή απόδοση. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και παρέχουμε ανταλλακτικά από επώνυμες και αξιόπιστες εταιρείες:

Στοχεύοντας να καλύπτουμε με επάρκεια τόσο τις δικές σας ανάγκες όσο και του αυτοκινήτου σας, διαθέτουμε προς πώληση μεγάλη γκάμα υλικών αγαθών και ανταλλακτικών.

Η εταιρεία ΜΠΕΤΣΑΚΟΣ-ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.Ε. σας προμηθεύει με φανάρια και φάρους αυτοκινήτων από τις εταιρείες:

Όλα μας τα προϊόντα είναι προσεκτικά επιλεγμένα και χαρακτηρίζονται για την ποιότητά τους, την λειτουργικότητα αλλά και την συμβατότητα που έχουν με κάθε τύπο οχήματος.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΑΓΟΡΑ » ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΜΟΤΟ-ΣΚΑΦΟΣ » ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ/ELECTROLOGICAL EQUIPMENT FOR CARS/SPARE PARTS/CAR AND MOTOBIKE BATTERIES/
id: 34789

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/athens_center_betsakos_holevas_sa/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.