Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark

ΡΥΘΜΟΣ HALL

ΡΥΘΜΟΣ HALL
ΡΥΘΜΟΣ HALL

ΡΥΘΜΟΣ HALL

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΓΟΥΔΙ
ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ, 10563 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-7782120
Fax: 210-7718808
e-Mail: info@rythmoshall.gr
Web Site: http://www.rythmoshall.gr
 
ΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALLΡΥΘΜΟΣ HALL

 

Αγαπητοί Φίλοι & Φίλες,

    Για εσάς που αναζητάτε ένα χώρο που να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη εκδήλωση, εμείς σας προτείνουμε τον Ρυθμό

 

    Με θέα το κατάφυτο πάρκο του Μ. Αλεξάνδρου στο Γουδί, ο Ρυθμός συνιστά ένα εξαιρετικό μέρος για την πραγματοποίηση κάθε είδους εκδήλωσης, όπως συνεστιάσεις και χορούς συλλόγων, επαγγελματικά γεύματα, δεξιώσεις, πάρτυ. Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και αν επιθυμείτε να διοργανώσετε την εκδήλωσή σας, ο Ρυθμός έχει τη δυνατότητα όχι απλά να διαθέσει άνετους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αλλά και να ικανοποιήσει τις ανάγκες σε ποιότητα και καλαισθησία.

 

    Συγκεκριμένα, κατά τη χειμερινή περίοδο διατίθεται αίθουσα δεξιώσεων χωρητικότητας 450 ατόμων και μια αίθουσα Prive χωρητικότητας 120 ατόμων. Η διακόσμηση των χώρων είναι προσεγμένη, απέριττη διακριτικής πολυτέλειας και αισθητικής και επηρεασμένη από στοιχεία της παράδοσής μας. Αυτό κάνει το Ρυθμό να εκπέμπει μια ζεστασιά και να προκαλεί σε όσους μας επισκέπτονται συναισθήματα οικειότητας. Κατά τη θερινή περίοδο διατίθεται εξωτερικός χώρος 600 ατόμων. Πρόκειται για ένα υπέροχο μέρος, φτιαγμένο με ιδιαίτερη φροντίδα και πολύ δροσερό, καθώς είναι τριγυρισμένο από πράσινο.

 

    Χάρη στην πολυετή πείρα και τον επαγγελματισμό του δυναμικού του, ο Ρυθμός συνιστά αναμφίβολα το ιδανικό μέρος για τις δραστηριότητες σας. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες που είναι βέβαιο ότι θα σας εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη εκδήλωση

 

    Εμπιστευτείτε το Ρυθμό και θα βρείτε ότι αναζητάτε : την εκλεκτή ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση, τις προσιτές τιμές.

 

Με εκτίμηση Νίκος Βούρτσης

 

ΓΑΜΟΣ

Για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, θέλετε το καλύτερο χωρίς να σας «ζαλίσουν» οι σκέψεις και το τρέξιμο για το πώς θα οργανώσετε το γάμο σας και που θα κάνετε τη δεξίωση.

Εμείς είμαστε εδώ να οργανώσουμε σωστά την γαμήλια δεξίωση σας, με ξεχωριστές προτάσεις και σημασία στη λεπτομέρεια.

Γιατί η ημέρα αυτή σας ανήκει και αφήστε εμάς να την οργανώσουμε. Σε ένα ξεχωριστό χώρο και σε πλήρη συνεργασία με εσάς, φροντίζουμε να διασφαλίσουμε την επιτυχία και την πραγματοποίηση των δικών σας επιθυμιών.

Η πολυετή εμπειρία μας, σας εγγυάται μία παραμυθένια δεξίωση για εσάς και τους αγαπημένους σας.

 

 

ΒΑΦΤΙΣΗ

Τη μέρα που τα αγγελούδια σας θα είναι πρωταγωνιστές, το πάρτυ «πρέπει» να μείνει αξέχαστο.

Εμείς είμαστε εδώ να οργανώσουμε ένα ξεχωριστό παραμύθι, φροντίζοντας οι «λιλιπούτιοι» καλεσμένοι να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και οι «μεγάλοι» να χαλαρώσουν και να γλεντήσουν απερίσπαστοι. Με ξεχωριστό «παιδικό» μενού, παιδαγωγούς, ταχυδακτυλουργούς και οτιδήποτε θελήσετε τα παιδιά θα ζήσουν μια παραμυθένια βραδιά και οι γονείς θα απολαύσουν χωρίς άγχος το ιδιαίτερο αυτό γεγονός.

 

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο Rythmos Hall  μεγάλες εταιρίες, δημόσιοι οργανισμοί και επιχειρηματίες εμπιστεύονται ήδη την οργάνωση και διεξαγωγή των εκδηλώσεων τους.

Σε πλήρη συνεργασία με την εταιρεία, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία τόσο στην εταιρική ταυτότητα της εταιρείας όσο και στην ιδιαιτερότητα του κάθε event.

Με τη συνέπεια και την πολυετή εμπειρία μας φροντίζουμε για τον τέλειο συντονισμό και την αρτιότητα στη διεξαγωγή κάθε εταιρικής εκδήλωσης.

 

 

 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ » ΓΕΥΣΗ » ΤΑΒΕΡΝΕΣ


id: 38300

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/athens_center_rythmos_hall/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.