Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark

LIBERTY S SCHOOL

LIBERTY S SCHOOL
LIBERTY S SCHOOL

LIBERTY S SCHOOL

ΥΜΗΤΤΟΥ 60
ΧΟΛΑΡΓΟΣ, 15561 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-6513178
e-Mail: info@libertyschool.gr
Web Site: http://www.libertyschool.gr
 
LIBERTY S SCHOOLLIBERTY S SCHOOLLIBERTY S SCHOOLLIBERTY S SCHOOLLIBERTY S SCHOOLLIBERTY S SCHOOLLIBERTY S SCHOOLLIBERTY S SCHOOLLIBERTY S SCHOOL

Καλοσορίσατε στο Liberty´s School.

Γνωρίζοντας οτι στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής του παιδιού με βάση τις σχέσεις του με το άμεσο περιβάλλον, καθορίζεται η θέση του για την υπόλοιπη ζωή του, φροντίσαμε πολύ ώστε απο τον τέλεια διαμορφωμένο χώρο, το επιστημονικά μελετημένο πρόγραμμα και οι ιδέες που πηγάζουν μέσα απο το σχολείο μας σαν μια προέκταση της οικογένειας, θα το βοηθήσουν να αναπτύξει την προσωπικότητα του και να συμβάλει θετικά για την ένταξη του στο κοινωνικό σύνολο.

Στελεχωμένο απο έμπειρες Ελληνίδες και Αγγλίδες παιδαγωγούς επιλεγμένες με μεγάλο βαθμό ευαισθησίας και ικανότητας να διδασκούν με σεβασμό στο παιδί σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα ούτως ώστε να υπάρξει μεταξύ οτυς μια σχέση αγάπης, εμπιστοσύνης και συναισθηματικής συμμαχίας για να μπορέσει να μάθει πρώτα απ´όλα να κατανοεί και να αγαπά τον εαυτό του. Παράλληλα για την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών τηε ευθύνη έχουν η ψυχολόγος και η παιδίατρος μας.

Στεγασμένο σε μια γωνιακή παραδοσιακή μονοκατοικία στο Χολαργό, με παιδιή χαρά, κήπο καλλυμένο με τάπητα για μεγαλύτερη ασφάλεια, κατάλληλος μεγάλος εσωτερικός χώρος συγκέντρωσης και ψυχαγωγίας, με βιβλιοθήκη, πιάνο, κουκλόσπιτο, κουκλοθέατρο, projector και άλλες γωνιές, αίθουσες άνετες και εξοπλισμένες με πλούσιο παιδαγωγικό υλικό έιναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν τηε εικόνα του Liberty´s School.

 

 

Παιδαγωγικό πρόγραμμα

 

Το προγράμμα του Liberty´s School βασίζεται στο πρωτοποριακό Rotation System που είναι διαδεδωμένο με εξαιρετική επιτυχία στην Αγγλία και την Αμερική, κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας. Συγκεκριμένα, στοχεύει στην αφύπνιση και διατήρηση της προσοχής των παιδιών στην εκπαιδευτική διαδικασία μέσα απο εναλλαγή αιθουσών διδασκαλίας και νηπιαγωγών ανάλογα με την δραστηριότητα που παρακολουθούν (ελληνικά, αγγλικά, μουσική κτλ.).

Τα παιδιά χωρίζονται με βάση την ηλικία τους σε ολιγομελή τμήματα(10- 12 παιδιών) ακολουθώντας ενα εύκαπλτο καθημερινό πρόγραμμα.

 

 

Αγγλόφωνο πρόγραμμα

 

Γνωρίζοντας πόσο εύκολα το παιδί στην νηπιακή ηλικία αφομοιώνει, του δίνουμε την δυνατότητα με πολύ απλό και ευχάριστο τρόπο να αγαπήσει και να κάνει την αγγλική, δεύτερη μητρική του γλώσσα, ως εκ τούτου η επικοινωνία γίνεται καθημερινά στα Αγγλικά με Αγγλίδες παιδαγωγούς. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας για την ελληνική γλώσσα, είναι επίσης προσραμοσμένο και για την αγγλική γλώσσα.

 

Εισαγωγή στη Τέχνη 

Αυτό το μάθημα βασίζεται σε μια πρώτη γνωριμία των παιδιών με την τέχνη μέσα απο τις κατασκευές και τη ζωγραφική, και αφορά την τάξη των προνηπίων.

 

 

Ιστορία της Τέχνης

 

Το εξειδικευμένο, μάθημα διδάσκεται απο πτυχιούχο Ιστορικό της Τέχνης κάνοντας το αποκλειστικότητα του σχολείου μας.

Ο στόχος του μαθήματος είναι να ευαισθητοποιηθούν τα παιδιά γύρω απο την Τέχνη δίνοντας τους την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στα καλλιτεχνικά δώμενα του παρελθόντος αλλα και στην σημερινή πραγματικότητα. Τα παιδιά στο πλαίσιο αυτού του μαθήματος επισκέφθονται μουσεία και πινακοθήκες.

 

 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα νηπιαγωγείου

 

Το πρόγραμμα του νηπιαγωγείου είναι βασισμένο στο Αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας που αφορά την προσχολική ηλικία.

Το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών για το Νηπιαγωγείο προσδιορίζει τις κατευθύνσεις των προγραμμάτων σχεδιασμού και ανάπτυξης δραστηριοτήτων: Γλώσσας, Μαθηματικών, Μελέτης Περιβάλλοντος, Δημιουργίας και Έκφρασεις (εικαστικά, δραματική τέχνη, μουσική, φυσική αγωγή) και Πληροφορικής για το παιδί του νηπιαγωγείου.

 

 

Οργάνωση προγράμματος

 

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αγκαλιάζουμε και φροντίζουμε κάθε παδί ξεχωριστά, ενώ στα χαρούμενα προσωπάκια τους είναι η επιτυχία μας και η εγγύηση που εσείς ζητάτε.

 

Καλέστε στο 210- 6513178 να κλείστε το δικό σας ραντεβού για να γνωρίσετε απο κοντά τον μαγικό κόσμο του Ελληνοβρετανικού Κέντρου Προσχολικής Αγωγής Liberty´s School.

 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΑΓΟΡΑ » ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ / ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ / KINDERGARDEN / ΧΟΛΑΡΓΟΣ / ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ / ENGLISH LANGUAGE / ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ / ΠΡΟΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ / ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ / ROTATION SYSTEMS / ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ /
id: 59109

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/cholargos_liberty_s_school/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.