Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark

ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥ

ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥ

ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥ

22ο ΧΛΜ. ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ, 19300 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΥΠΟΛΟΙΠΟ
Tel: 210-5576601
Fax: 210-5576601
e-Mail: info@eurovilla.gr
Web Site: http://www.eurovilla.gr
 
ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΥ - ΜΠΑΞΙΣΟΓΛΟΥ

 

Αλήθεια, πόσοι από εσάς έχετε σκεφτεί πως θα θέλατε να χτίσετε μια εξοχική κατοικία αλλά το αναβάλλετε συνεχώς εξαιτίας των δυσκολιών που υπάρχουν? Έξοδα και αναμονή για να βγει η άδεια δόμησης, υπέρογκα ποσά για χτίσιμο, για ηλεκτρικά, υδραυλικά, επίπλωση...Καθυστέρηση των τεχνιτών και νέα έξοδα που προκύπτουν στην πορεία...

Γνωρίστε τώρα την εύκολη λύση που σας προσφέρει η εταιρία «Τροχοβίλες Ευρώπης».

Οι τροχοβίλες υπάρχουν στο εξωτερικό εδώ και πολλά  χρόνια  και χρησιμοποιούνται από χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε camping ή ως εξοχικές κατοικίες.

  Με συνεχή ενημέρωση για  τις τάσεις που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα στο εξωτερικό, η εταιρία «Τροχοβίλες Ευρώπης»έδειξε έντονο ενδιαφέρον για αυτό το είδος έτοιμης κατοικίας. Μετά από αλλεπάλληλα ταξίδια στην Ευρώπη, ουσιαστική έρευνα αγοράς και λεπτομερή μελέτη του αντικειμένου η εταιρία «Τροχοβίλες Ευρώπης», πρωτοπόρα στο χώρο της, εισήγαγε για πρώτη φορά στη χώρα μας τροχοβίλες το 2000. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν θερμά αυτήν την ιδέα την έτοιμης κατοικίας που έχει «κερδίσει» εδώ και χρόνια ένθερμους υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο.

  Τι είναι όμως οι τροχοβίλες; Πρόκειται για έτοιμες κατοικίες με ξεχωριστά δωμάτια(σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, 2-3 υπνοδωμάτια και μπάνιο) που δε χρησιμοποιούνται για ταξίδια αλλά ως σταθερές κατοικίες. Έχουν πλήρη εξοπλισμό και επίπλωση, ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση, έτοιμες αναμονές παροχών και αποχετεύσεως. Το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού είναι κατασκευασμένο από ξύλο ενώ εξωτερικά καλύπτεται από πρωτογενές ανοδιωμένο  αλουμίνιο. Το ανθεκτικό αυτό υλικό σε συνδυασμό με την ισχυρότατη θερμοηχομόνωση που διαθέτουν τις καθιστά απόλυτα ασφαλείς και ανθεκτικές σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η εταιρία «Τροχοβίλες Ευρώπης» τις εισάγει από χώρες της βορειοδυτικής Ευρώπης, κάτι που αυτομάτως σημαίνει πως  οι τροχοβίλες αντιμετωπίζουν άνετα κρύο, βροχή και χιόνι χωρίς πρόβλημα, ενώ η μόνωση περιορίζει και τις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι κατάλληλες να κατοικηθούν την ίδια κιόλας μέρα που θα εγκατασταθούν στο χώρο σας. Και το μεγαλύτερο τους προτέρημα είναι πως απαλλάσσονται αδείας!

 Η εταιρία «Τροχοβίλες Ευρώπης» παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στο χώρο των τροχοβιλών (νέα υλικά, σχεδιασμός κλπ) και εξελίσσεται παράλληλα και αυτή με την εισαγωγή νέων μοντέλων, ικανοποιώντας έτσι κάθε απαίτηση των πελατών της. Η μεγάλη ποικιλία σε καινούριες τροχοβίλες με διαστάσεις από 3x8μ. έως και 4x10μ. και ελαφρώς μεταχειρισμένες με διατάσεις από 3,1x9 μ. έως και 3,8x11,5μ. σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει και θα ικανοποιήσει τα γούστα και των πιο απαιτητικών. Στα έξι χρόνια λειτουργίας της η εταιρία έχει γίνει γνωστή στο χώρο για τη φροντίδα για το αντικείμενό της, την επικοινωνία της με τους πελάτες της και τη βοήθεια που προσφέρει μετά την πώληση των προϊόντων της σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη , και έχει επάξια κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών της.

  Επισκεφθείτε την εταιρία «Τροχοβίλες Ευρώπης» στην έδρα της στον Ασπρόπυργο ή σε ένα από τα υποκαταστήματά της σε Κινέττα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα, Χίο και Μυτιλήνη και θα εντυπωσιαστείτε από τη μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής!

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΤΕΧΝΙΚΕΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ

ΤΡΟΧΟΒΙΛΑ / ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ / ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ / ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΙΕΣ / ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ / ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ / ΟΙΚΙΑ / ΚΑΤΟΙΚΙΑ / ΣΠΙΤΙ / ΛΥΩΜΕΝΑ / ΛΥΩΜΕΝΟ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ / ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ / ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ / ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ / ΤΡΟΧΟΒΙΛΑ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ / ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ & ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ, ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΔΟΜΙΣΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ / τροχοβίλες / τροχοβίλα
id: 50552

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/elefsina_europe_rollervillas__agglogallou_baxisoglou/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.