Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark | Φόρμα Κρατήσεων

LETO HYDRA HOTEL

LETO HYDRA HOTEL
LETO HYDRA HOTEL

LETO HYDRA HOTEL

ΡΑΦΑΛΙΑ
ΥΔΡΑ ΧΩΡΑ, 18040 ΥΔΡΑ
Tel: 22980-53385-6 210-7258546
Fax: 22980-53806
e-Mail: soflaw@otenet.gr
Web Site: http://www.letohydra.gr
 
Παροχές:barcafe congresshall sports ac minibar roomservice tv
Κατηγορία: A
Αριθμός Δωματίων: 21
Περίοδος Λειτουργίας: 03 - 10
LETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTELLETO HYDRA HOTEL

 

 

Λίγα λόγια για την Ύδρα

Η ιστορία και ο πολιτισμός του νησιού είναι ορατά σε κάθε ματιά. Η αρχιτεκτονική και ο κοινωνικός ιστός ανατνακλούν αιώνες αλληλεπίδρασης της Ελληνικής παράδοσης με τις εξωτερικές επιρροές, που οδήγησαν στην όμορφη, μοναδική και υπερήφανη Ύδρα που βλέπουμε σήμερα.

Κάθε κτίριο έχει τη δική του ιστορία να διηγηθεί: τα ερείπια της επισκοπής, τα αρχοντικά της Χώρας, οι πολυάριθμες εκκλησίες, τα εκκλησάκια, τα μοναστήρια.  

 

Ελληνική έμπνευση

Καλώς ήρθατε στο νησί που ενέπνευσε ποιητές, συγγραφείς και καλλιτέχνες, που γέννησε μεγάλους ναυάρχους και πέντε πρωθυπουργούς από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 κι έπειτα.

 

Καθώς δεν υπάρχουν αυτοκινούμενα οχήματα στο νησί, διατηρείται μια γνήσια αίσθηση αποκοπής από το σύγχρονο κόσμο. Ωστόσο οι ανέσεις που προσφέρονται είναι πληρέστατες.  

 

Καλώς ήλθατε στο ξενοδοχείο ΛΗΤΩ, στην Ύδρα

Η Ύδρα είναι ένα μικρό, βραχώδες νησί του Αργοσαρωνικού, νοτιοανατολικά της Αθήνας και του λιμένα του Πειραιά. Είναι ένα κοσμοπολίτικο κι ασφαλές νησί με ευκολότατη πρόσβαση. Πάνω από όλα όμως είναι ένα ζωντανό εθνικό μνημείο που διατηρεί όλη του τη γοητεία και τον ξεχωριστό του χαρακτήρα.   

 

Μερικές πληροφορίες για το ξενοδοχείο ΛΗΤΩ

Ως ξενοδοχείο Ά κατηγορίας στο ειδυλλιακό νησί της Ύδρας, το ξενοδοχείο ΛΗΤΩ προσφέρει όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που ο ταξιδιώτης θα αναζητήσει σε ένα ξενοδοχείο υψηλής ποιότητας.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και στην εξυπηρέτηση των πελατών ξεκινά από την υποδοχή, συνεχίζεται με την καθαρίοτητα των δωματίων, και περνά από όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, αφού αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητά μας.

 

Εντός του ξενοδοχείου ΛΗΤΩ

Οι κοινοί χώροι του ξενοδοχείου ΛΗΤΩ είναι φωτεινοί κι ευάεροι με κομψή κι άνετη επίπλωση. Δεξιά του χώρου της υποδοχής υπάρχει καθιστικό με τραπέζια και καρέκλες, διατεταγμένα ώστε να προσφέρουν άνεση αλλά και ιδιωτικότητα για τις συναντήσεις σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας πριν το γεύμα.

Το μπαρ αριστερά του χώρου της υποδοχής διαθέτει τηλεόραση που επιτρέπει σε φίλους να παρακολουθήσουν ειδήσεις ή αθλητικές συναντήσεις. Μεγάλες διπλές πόρτες οδηγούν από το καθιστικό στον περιτοιχισμένο κήπο όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο με την παρέα τους ή με τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου. Η αίθουσα εστίασης βρίσκεται στο ισόγειο, και στο χώρο της προσφέρεται καθημερινά ένα εξαιρετικό πρωινό.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου ΛΗΤΩ είναι ευρύχωρα και κομψά επιπλωμένα με αντικέ έπιπλα. Τα δωμάτια που διατίθενται είναι στάνταρ, σουπέριορ, ή λουξ.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μίνι μπαρ, κλιματισμό, πιστολάκι μαλλιών και είδη περιποίησης στο λουτρό, τηλεόραση, τηλέφωνο για απ’ ευθείας εξωτερικές κλήσεις, ευρύχωρα ερμάρια, συρτάρια και ιματιοθήκες, καθώς και θυρίδα ασφαλείας για τη φύλαξη πολυτελών αντικειμένων.

Όλα τα λουτρά είναι υψηλών προδιαγραφών, με πλήρη κάλυψη από πλακίδια και πλήρως εξοπλισμένα με άφθονες απαλές πετσέτες. Τα δωμάτια σουπέριορ είναι μεγαλύτερα με δύο κρεβάτια, τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, και στο λουτρό διαθέτουν λουτήρα αντί ντουζιέρας. Μερικά διαθέτουν επίσης ξεχωριστό μπαλκόνι.     

 

Άλλες παροχές του ξενοδοχείου

Κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου ΛΗΤΩ διαθέτει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα με διαφορετικό δίακοσμο και δάπεδο. Όλα μπορούν, με κατάλληλη διαμόρφωση και προσθήκη κρεβατιού, να φιλοξενήσουν ως και τρία άτομα.

Οι συνεδριακές εγκαταστάσεις βρίσκονται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Ο μεγάλος αυτός κλιματιζόμενος χώρος μπορεί να δεχτεί μέχρι και 40 άτομα σε θεατρικού τύπου καθίσματα. Προσφέρεται η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών πλήρους εστίασης.

Για την άνεση των επισκεπτών διατίθενται επίσης αίθουσα γυμναστικής, σάουνα, και υδρομασάζ. Οι προδιαγραφές ασφαλείας και η έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη έχουν ολοκληρωτικό χαρακτήρα στο ξενοδοχείο ΛΗΤΩ. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένοι με συναγερμούς, συστήματα πυρασφάλειας, και φωτισμούς ασφαλείας, υπό αυστηρή επιτήρηση για τη συντήρηση και καλή λειουργία τους.

Οι διάδρομοι των δωματίων είναι εξοπλισμένοι με ανιχνευτές κίνησης που αυτόματα ενεργοποιούν το φωτισμό ώστε οι επισκέπτες να μην κινούνται ποτέ στο σκοτάδι. Τα ξύλινα δάπεδα των διαδρόμων είναι επενδεδυμένα με τάπητα ώστε η κίνηση των επισκεπτών σε αυτούς να μην ενοχλεί όσους βρίσκονται μέσα στα δωμάτια. Πληθώρα πινάκων κι έργων τέχνης αντανακλούν την αίσθητική της οικογενείας μας και την αγάπη μας για την τέχνη. Επίσης, το ξενοδοχείο ΛΗΤΩ διαθέτει το μοναδικό ίσως δωμάτιο στα νησιά με προδιαγραφές υποδοχής ατόμων με ειδικές ανάγκες, με ξεχωριστή είσοδο για αναπηρικό καρότσι, άνετους χώρους για την κίνησή του, και δύο λουτρά, ένα διαμορφωμένο για άτομο με κινητικά προβλήμτα κι ένα χωρίς ειδικές παρεμβάσεις.      

 

Παροχές δωματίων

 

·         Ιδιωτικό λουτρό (με μπανιέρα ή ντουζιέρα).

·         Κλιματισμός.

·         Τηλέφωνο με δυνατότητα άμεσων εξωτερικών κλήσεων.

·         Τηλεόραση (μερικά με δορυφορική κάλυψη).

·         Πιστολάκι μαλλιών.

·         Μίνι μπαρ.

·         Θυρίδα ασφαλείας.

Δωμάτιο με προδιαγραφές υποδοχής ατόμων με ειδικές ανάγκες στο ισόγειο, με ξεχωριστή είσοδο για αναπηρικό καρότσι

 

Παροχές ξενοδοχείου

 

·         Μεγάλο καθιστικό

·         Μπαρ

·         Αίθουσα πρωινού

·         Αίθουσα συνεδρίων

·         Κλιματισμός όλων των χώρων

·         Ιντερνετ

·         Σάουνα

·         Υδρομασάζ

·         Αίθουσα γυμναστικής

·         Πωλητήριο αναμνηστικών δώρων

 

 

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ » ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

HIP COLLECTION - HOTEL CONSULTING / TRESOR HOTELS & RESORTS /
id: 31116

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/hydra_hora_leto_hydra_hotel/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.