Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark | Φόρμα Κρατήσεων

MAKRYAMMOS BUNGALOWS

MAKRYAMMOS BUNGALOWS
MAKRYAMMOS BUNGALOWS

MAKRYAMMOS BUNGALOWS


ΜΑΚΡΥΑΜΜΟΣ, 64004 ΘΑΣΟΣ
Tel: 25930-22101
Fax: 25930-22761
e-Mail: info@makryammos-hotel.gr
Web Site: http://www.makryammos-hotel.gr
 
Παροχές:congresshall parking restaurant swimmingpool
Κατηγορία: A
Αριθμός Δωματίων: 206
Περίοδος Λειτουργίας: 04 - 10
MAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWSMAKRYAMMOS BUNGALOWS

 

Καλώς ήλθατε

    Το Makryammos Bungalows αποτελείται από μία έκταση 120 στρεμμάτων δάσους σε αμφιθεατρικό κόλπο πάνω στην θάλασσα, 2 χλμ. από τον Λιμένα της Θάσου. Το συγκρότημα αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο και 206 δωμάτια - standard, superior και σουίτες, κτίσματα εναρμονισμένα με την φύση και γενικό προσανατολισμό την θάλασσα. Τα Makryammos Bungalows είναι κτισμένα ακολουθώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής με κυρίαρχα στοιχεία τις πλάκες σχιστόλιθου και το μάρμαρο Θάσου, ενώ όλα έχουν το δικό τους μικρό μπαλκόνι στην θάλασσα. Περιβάλλονται από πράσινο, τόσο από το δάσος της Μακρυάμμου όσο και, στους χώρους δίπλα και γύρω από τα κτίρια, από κήπο που ανανεώνεται και επανασχεδιάζεται συνεχώς. Ο ήλιος και το φεγγάρι ανατέλλουν στον ορίζοντα, τα νερά είναι σμαραγδένια και αρκετά ρηχά, η πριβέ παραλία του ξενοδοχείου φωτίζεται από άμμο λευκή και ψιλή.

 

    Το κεντρικό κτίριο συνδέεται με το κυρίως εστιατόριο «Διόσκουροι», και με το bar «Νύμφες». Στεγάζει την υποδοχή, το Μίνι Μάρκετ και τους κοινόχρηστους χώρους όπου παρέχονται Wireless Internet καθώς και δορυφορική τηλεόραση. Στο μίνι μάρκετ υπάρχουν όλα τα αναγκαία αγαθά για την εβδομάδα των διακοπών, είδη πρώτης ανάγκης, τσιγάρα και ξένος τύπος.

 

    Διαμετρικά στην παραλία θα βρει κανείς στην μία άκρη την πισίνα με γλυκό νερό και το pool bar Splash, ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται το σπίτι των παιδιών «Mini Club». Στο κέντρο της παραλίας είναι το Beach Bar Άμμος, που συνδυάζει ιδανικά την δροσιά και την χαλάρωση με την ώρα του μπάνιου. Τέλος, στην άλλη άκρη της παραλίας, στον βραχόκηπο του Μόλου, στεγάζεται το a la carte εστιατόριο της Μακρυάμμου «Σειρήνες».

 

    Το ξενοδοχείο προνοεί για χώρους στάθμευσης για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών σε διάσπαρτες τοποθεσίες μέσα στις εγκαταστάσεις, ώστε καθένας παρκάρει όσο πιο κοντά στο δικό του bungalow. Τέλος, υπάρχει 24ωρη ιατρική μέριμνα για έκτακτα περιστατικά υγείας.

 

    Tα Makryammos Bungalows είναι πλήρως εναρμονισμένα με τα διεθνή κριτήρια περιβαλλοντικής διαχείρισης. Η επιχείρηση στοχεύει στην διαρκή εξέλιξη και καλυτέρευση της διαχείρισης του περιβάλλοντος προκειμένου να διατηρηθούν οι οικολογικές ισορροπίες της περιοχής.

 

    Έτσι, εφαρμόζουμε το ISO 14000, την σειρά προτύπων του International Standards Organization (ISO), η τελική έκδοση του οποίου έγινε το 1996. Πρόκειται για ένα το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με το οποίο οι εταιρίες καλούνται να διαμορφώσουν μία μεθοδολογία διοίκησης, που στοχεύει στην συνεχή βελτίωση των δραστηριοτήτων τους που σχετίζονται με το Περιβάλλον και το τοπικό Οικοσύστημα.

 

    Παράλληλα, στη Μακρύαμμο απονέμεται η Γαλάζια Σημαία, το διεθνές σύμβολο ποιότητας που εφαρμόζεται πλέον σε πάνω από 40 χώρες, και που απονέμεται με αυστηρά κριτήρια σε οργανωμένες ακτές και μαρίνες που διαχειρίζονται παράκτιοι Δήμοι, ξενοδόχοι και άλλοι φορείς. Συντονιστής αυτού του διεθνούς προγράμματος στην Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

 

    Κριτήρια για την απονομή της γαλάζιας σημαίας είναι, μεταξύ άλλων, η περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, η ποιότητα των νερών κολύμβησης, η σωστή περιβαλλοντική Διαχείριση καθώς και η ασφάλεια, η παρουσία ναυαγοσώστη, οι πρώτες βοήθειες και οι γενικότερες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις για την ασφάλεια των λουομένων.

 

    Το ξενοδοχείο λειτουργεί από τέλη Απριλίου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου κάθε καλοκαίρι εδώ και 42 χρόνια, με σταθερή πελατεία που επιστρέφει κάθε χρόνο, ενώ υπάρχουν πελάτες που έρχονται και δύο φορές την ίδια σαιζόν!

 

    Η Μακρύαμμος βρίσκεται σε απόσταση τριών λεπτών (2 χλμ.) με το αυτοκίνητο από τον λιμένα της Θάσου, ενώ με τα πόδια ο (κατηφορικός) δρόμος είναι μια ευχάριστη βόλτα περίπου 20 λεπτών. Το καλοκαίρι καραβάκια κάνουν την διαδρομή Λιμένας - Μακρύαμμος - Χρυσή Αμμουδιά κάθε μισή ώρα, ενώ το ξενοδοχείο μπορεί να οργανώσει την μεταφορά των πελατών από το λιμάνι στο συγκρότημα. Ο γρηγορότερος τρόπος να έρθει κανείς στην Θάσο είναι είτε από την Καβάλα είτε από την Κεραμωτή, δίπλα από το αεροδρόμιο της πόλης.

 

    Πρόκειται για περιοχή σπάνιας φυσικής ομορφιάς που έχει παραμείνει ανέγγιχτη στον χρόνο, ενώ όποιες προσθήκες κτιρίων και άλλες ανακαινίσεις δεν έχουν αλλοιώσει στο ελάχιστο την πρώτη αίσθηση, αυτή του παρθένου παραδείσου.

 

Διαμονή

Standard Double

Το μέγεθός τους είναι στα 30 τ.μ. ενώ βρίσκονται σε απόσταση 100 έως 250 μέτρων από την θάλασσα. Είναι επιπλωμένα σε minimal σκανδιναβικό στυλ. Τα μπαλκόνια έχουν θέα το Αιγαίο Πέλαγος και τους κήπους της Μακρυάμμου.

 

Standard Family

Το μέγεθός τους είναι στα 40 τ.μ., διαθέτουν δύο διαφορετικούς χώρους, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 100 - 250 μέτρων από την θάλασσα. Είναι επιπλωμένα σε minimal σκανδιναβικό στυλ. Τα μπαλκόνια έχουν θέα το Αιγαίο Πέλαγος και τους κήπους της Μακρυάμμου.

 

Double Superior

Το μέγεθός τους είναι στα 30 τ.μ. ενώ βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ 10 και 100 μέτρων από την θάλασσα. Τα μπαλκόνια έχουν Θέα των κόλπο και την φωτισμένη πισίνα. Είναι επιπλωμένα σε minimal σκανδιναβικό στυλ.

 

Family Superior

Το μέγεθός τους είναι στα 40 τ.μ., διαθέτουν δύο διαφορετικούς χώρους, ενώ βρίσκονται σε απόσταση μεταξύ 10 και 100 μέτρων από την θάλασσα. Είναι επιπλωμένα σε minimal σκανδιναβικό στυλ. Τα μπαλκόνια έχουν θέα τον κόλπο, τη φωτισμένη πισίνα και την παραλία.

 

Suites

Σουίτες δύο δωματίων μεγέθους 45τ.μ. (υπνοδωμάτιο και living room). Η θέση τους είναι εξαιρετικά προνομιακή, μια και βρίσκονται πάνω στην θάλασσα. Μπροστά από το μπαλκόνι απλώνεται το Αιγαίο Πέλαγος.

 

Επιπλέον παροχές Δωματίου:

 

Παροχές Δωματίων

Σε όλα τα δωμάτια παρέχονται:

 

Εστιατόρια

Σειρήνες Restaurant

    Οι Σειρήνες, το a la carte εστιατόριο της Μακρυάμμου, είναι χτισμένο με πέτρα και ξύλο μέσα στα πεύκα λίγα μέτρα από την θάλασσα, με θέα το νησάκι απέναντι από τον κόλπο. Η κουζίνα είναι ελληνική με επιρροές από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου Η ελληνική κουζίνα και η ιδέα πίσω από τα απλά φαγητά με αγνά υλικά έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ως μία από τις καλύτερες αλλά και υγιεινότερες διατροφές. Στο βορειότερο νησί του Αιγαίου, με πλούσια παραγωγή τόσο στην κτηνοτροφία όσο και στα λαχανικά και ξακουστό από την αρχαιότητα λάδι, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για δημιουργική ελληνική κουζίνα εξαιρετικής ποιότητας. Οι γεύσεις εμπλουτίζονται από μυρωδικά που βρίσκονται σε αφθονία στη φύση, όπως ρίγανη, δυόσμος, σκόρδο, άνηθο, μαϊντανό, δαφνόφυλλο, βασιλικός, θυμάρι, κανέλα, γαρύφαλλο, δεντρολίβανο, μοσχοκάρυδο αλλά και τον ξακουστό κρόκο Κοζάνης.

    Έμφαση δίνεται στα θαλασσινά και το άφθονο φρέσκο ψάρι της Θάσου.

    Η κάβα είναι άριστα ενημερωμένη αποκλειστικά στην εγχώρια οινοπαραγωγή ακολουθώντας το κλίμα της ανόδου των ελληνικών κρασιών παγκοσμίως.

    Συστήνουμε ιδιαίτερα την ώρα της ανατολής του φεγγαριού - συνδυάζοντας δείπνο και θέα.

    Ώρες λειτουργίας (κουζίνα): 12:30-18:00 και 20:30-23:30

 

Restaurant Διόσκουροι

    Στον κήπο του μεγάλου πλάτανου βρίσκεται το εστιατόριο Διόσκουροι. Τα τραπέζια βρίσκονται κάτω από την μεγάλη κληματαριά, πολύτιμη πηγή σκιάς και δροσιάς τα καλοκαίρια, και βέβαια, όπως παντού στην Μακρύαμμο, με θέα την θάλασσα, ενώ το εσωτερικό είναι απλό και δροσερό - φυσικά υπάρχει και κλιματισμός για δροσιά.

    Οι Διόσκουροι ξεκινούν την μέρα σας προσφέροντας πρωινό για όλα τα γούστα, ελαφρύ ή πιο γεμάτο ανάλογα με τις διαθέσεις αλλά και τις δραστηριότητες της ημέρας. Ο πλούσιος μπουφές έχει μεγάλη ποικιλία: παραδοσιακό πρωινό με αυγά, μπέικον και λουκάνικα, χυμούς, cereal, φρούτα και μαρμελάδες, μέλι και μπισκότα home made στην κουζίνα του εστιατορίου, τυριά και αλλαντικά, καθώς και διαφόρων ειδών ψωμί από τον ντόπιο φούρνο.

    Το πρωινό σερβίρεται από τις 07.00 - 10.00

    Στην συνέχεια το εστιατόριο ετοιμάζεται για το βραδινό γεύμα, που σερβίρεται σε μπουφέ. Η βάση του μενού είναι η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, και τα υλικά της ελληνικής φύσης: λάδι, ψωμί, δημητριακά και γαλακτοκομικά, λαχανικά και όσπρια, ψάρι και κρέας και κυρίως τα παραδοσιακά ελεύθερα κρέατα της Ελλάδας, κατσίκι και αρνί.

    Θα βρείτε πολλά μαγειρευτά φαγητά, συνοδευτικά και σαλάτες, ενώ οργανώνονται βραδιές barbeque όπου κρέας, κοτόπουλο και ψάρι ψήνονται με τον παραδοσιακό τρόπο στα κάρβουνα κάτω από τον πλάτανο. Μεγάλο βάρος δίνουμε και στις μυρωδιές: όπως πάντα στην ελληνική κουζίνα, οι γεύσεις παραμένουν απλές και μόνο χρησιμοποιούνται μπαχαρικά για να αναδείξουν τις γεύσεις των αρχικών υλικών.

    Για επιδόρπιο προτείνουμε φρούτα και τα γλυκά από τον ζαχαροπλάστη της Μακρυάμμου.

    Βραδινό :18:30-21:00

 

Εκδηλώσεις & Συνέδρια

    Στο Μακρύαμμος Bungalows αναλαμβάνουμε την οργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων, συνεδρίων και σεμιναρίων και meetings έως και 150 ατόμων.

    Οι εγκαταστάσεις μας είναι άριστα εξοπλισμένες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό, video & slide projectors, και χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας (laptops, dvd & Tv player). Ενδεικτικά έχουν διοργανωθεί το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αστρονομίας (2008), το Πανελλήνιο Ογκολογικό Συνέδριο (2007), το Διαβαλκανικό Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών καθώς και η παρουσίαση τουριστικής προβολής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το 2005.

    Το ξενοδοχείο αναλαμβάνει φυσικά και το catering των εκδηλώσεων, με welcome buffets, coffee breaks και γεύματα, αλλά και την ζωντανή ψυχαγωγία των καλεσμένων με μουσική αλλά και παραδοσιακούς χoρούς, ώστε η εργασία και η ψυχαγωγία να έχουν την τέλεια ισορροπία.

    Για την διοργάνωση εκδηλώσεων επικοινωνήστε μαζί μας μέσω διαδικτύου manager@makryammos-hotel.gr, τηλεφωνικώς +30 25930 22101 ή απευθυνθείτε στην υποδοχή.

 

Η Μακρύαμμος των παιδιών

    Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους στη Μακρύαμμο, που είναι σχεδιασμένη ώστε τα μικρότερα να περάσουν αξέχαστες ξένοιαστες διακοπές, και τα μεγαλύτερα να βρουν τον πολυπόθητο χρόνο να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Φροντίζουμε να υπάρχει μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και για όλη την οικογένεια, αλλά και δραστηριότητες για τα παιδιά χωρίς την παρουσία των γονιών τους.

   Στην Μακρύαμμο λοιπόν θα βρείτε παιδική χαρά για παιδιά έως 12 ετών, με όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας, ενώ η ρηχή θάλασσα κάνει τα παιδιά να αισθάνονται, αλλά και να είναι, ασφαλή. Φυσικά υπάρχει πάντα και ναυαγοσώστης. Προτείνονται ακόμα θαλάσσια παιχνίδια όπως τραμπολίνο και πυραμίδα. Επίσης, υπάρχει ειδική πισίνα για παιδιά, με γλυκό νερό δίπλα ακριβώς στην θάλασσα.

    Το σπίτι του παιδιού (Mini Club) έχει όλες τις δυνατότητες για δημιουργικό και χαρούμενο παιχνίδι. Εκεί θα βρείτε παιδικά βιβλία, παιχνίδια και δημιουργικό εργαστήρι για όλες τις ηλικίες. Είναι επίσης ο τόπος συγκέντρωσης για τις διάφορες προγραμματισμένες δραστηριότητες της ημέρας όπως κυνήγι του θησαυρού στους χώρους της Μακρυάμμου, beach soccer, beach volley, ping pong, διαγωνισμό γλυπτού στην άμμο και face painting, πάντα με την διακριτική αλλά σίγουρη επίβλεψη au pairs, που παρέχει το ξενοδοχείο. Οι au pairs στην Μακρυάμμο μιλούν ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά.

    Για τα παιδιά που μεγαλώνουν στις πόλεις η Μακρύαμμος είναι ένας παράδεισος ελεγχόμενης φύσης. Μπορούν να δουν τον ιδιότυπο ζωολογικό κήπο του συγκροτήματος, όπου ελάφια και παγώνια ζουν στον ελαιώνα λίγα μέτρα από την παραλία του ξενοδοχείου. Επίσης αποκτούν μια πρώτη επαφή με τη θάλασσα που μπορεί να οδηγήσει σε ένα υπέροχο ταξίδι εξερεύνησης του υποβρύχιου κόσμου.

    Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για baby sitting κατόπιν ενημέρωσης που όμως δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος της διαμονής.

 

Καταδύσεις στη Μακρύαμμο

    Για πρώτη φορά το 2007 στα Μακρύαμμος Bungalows το καταδυτικό κέντρο Μακεδονία, διοργάνωσε μαθήματα «Ανακαλύψτε τις καταδύσεις».

    Πρόκειται για μία άριστη ευκαιρία για όσους δεν είναι αυτοδύτες αλλά πάντα ήθελαν να ζήσουν την μαγεία της θάλασσας, να βιώσουν την εμπειρία της ελεγχόμενης κατάδυσης με μπουκάλες, πάντα κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων εκπαιδευτών. Είναι μια δραστηριότητα που σας προτείνουμε για όλη την οικογένεια (για παιδιά από 9 χρονών και πάνω).

 

Εκτός από θάλασσα και πισίνα...

    Στην Μακρύαμμο μπορείτε να παίξετε τένις, μπιλιάρδο, ping pong, να δοκιμάσετε την τύχη σας στην μπασκέτα, αλλά και beach soccer & volley.

    Για τους φυσιολάτρες, η περιοχή γύρω από την Μακρύαμμο και δίπλα από την είσοδο του ξενοδοχείου προσφέρεται για εξαιρετικούς περιπάτους στην δροσιά, στα φημισμένα μονοπάτια της Θάσου. Τα μονοπάτια είναι επίσης ιδανικά για jogging & mountain biking, για όσους δεν αρκούνται στο απλό περπάτημα.

    Σας προτείνουμε να περπατήσετε το μονοπάτι της Ακρόπολης της Πόλης της Θάσου, και του Αρχαίου Θεάτρου, περίπου 15 λεπτά από την Μακρύαμμο, και να φτάσετε στον οικισμό του λιμένα από την πίσω πλευρά του. Ενδείκνυται για τις καλοκαιρινές νύχτες με φεγγάρι, περίπου 30 λεπτά κατηφορικός δρόμος.

    Υπάρχουν επίσης αρκετά μέρη όπου μπορεί κανείς να κάνει ιππασία, μια και στη Θάσο υπάρχουν αρκετοί μικροί «όμιλοι».

 

 

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ » ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

LUCY HOTEL
id: 16359

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/makryammos_makryammos_bungalows/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.