Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark

IDEALES

IDEALES
IDEALES

IDEALES

ΔΑΒΑΚΗ 18
ΠΕΥΚΗ, 15121 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-6148400
Fax: 210-6142308
e-Mail: info@Ideales.gr
Web Site: http://www.Ideales.gr
 
IDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALESIDEALES

Ο 100% ελληνικός Όμιλος Ideales είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας (Piscines Ideales | the eco pool?) και spa (Ideales Spa), με Δίκτυο καταστημάτων Franchise σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 12.000 εγκατεστημένες πισίνες. Παράλληλα επεκτείνεται δυναμικά στον κατασκευαστικό κλάδο (Ideales Κατασκευαστική) και στον τομέα των διακοπών υψηλού επιπέδου (Ideales Resort).

Η Ideales έχει διακριθεί κατά καιρούς με πολλές και σημαντικές ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις και έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί για την επιχειρηματική της αριστεία. Από το 2000 το σύνολο των υπηρεσιών της είναι πιστοποιημένο με ISO 9001, ενώ διακρίνεται σταθερά ως εξέχουσα επωνυμία της ελληνικής αγοράς (Superbrand). Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και μέλος του ALBA και του ΕΙΕΠ.

Το 2009 της απονεμήθηκε το βραβείο European Bestworkplace (1η θέση πανευρωπαϊκά για εταιρίες 50-500 εργαζομένων), ενώ για τρεις συνεχείς χρονιές (2007, 2008 & 2009) της απονεμήθηκε το βραβείο για το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (1η θέση στην Ελλάδα). Ακόμη, έχει διακριθεί με το βραβείο Best Franchise Leader (2012) και δύο φορές με το βραβείο Best Franchise Workplace (2010 & 2013) των Franchise Awards, ενώ το 2012 διακρίθηκε για το Δείκτη Αντίληψης στην κατηγορία «Εργασιακά» του Θεσμού ?Bravo? 2012.

Το 2008 η Ideales βραβεύθηκε με το Βραβείο Οικολογικού Προϊόντος από τον ΠΑΣΕΠΠΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποκτώντας έτσι το διακριτικό τίτλο Piscines Ideales | the eco pool?. Ο οικολογικός χαρακτήρας της πισίνας της βραβεύθηκε το 2011 από το ΕΒΕΑ, στα πλαίσια του έργου Think Green, για τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές της και για το γεγονός ότι είναι η μόνη, πιστοποιημένα, οικολογική πισίνα παγκοσμίως και επιπλέον απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία «Προϊόν Εξοικονόμησης Νερού» των Environmental Awards 2014 που διοργανώνονται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος. Επιπλέον, το 2018 βραβεύθηκε και πάλι για τον οικολογικό προσανατολισμό της και τις πράσινες πρακτικές της σε προϊόντα και υπηρεσίες, αυτή τη φορά με τη διάκριση «Eco Friendly Franchise» στα πλαίσια του θεσμού Franchise Awards 2018.

Ακόμη, το 2015 βραβεύθηκε με το Bronze Award στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών» του πυλώνα Καινοτομία στις Πωλήσεις & Πελατοκεντρικότητα των Sales Excellence Awards, που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές των κορυφαίων στις πωλήσεις και στην εξυπηρέτηση Πελατών σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (Ι.Π.Ε.).

Είναι η μοναδική μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα που διακρίνεται συνεχόμενα για τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής ευθύνης με το Δείκτη CR Index, ενώ για 6 συνεχείς χρονιές (2008-2013) της απονεμήθηκε το Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής Αριστείας BEE Award από τον ευρωπαϊκό Οργανισμό European Business Ethics Network.

Στην Ideales θα βρείτε μια πολύπειρη, άρτια καταρτισμένη ομάδα που θα συνεργαστεί στενά μαζί σας ώστε να απολαμβάνετε για όλη σας τη ζωή την πισίνα που ονειρεύεστε και που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες.

Ideales
Δαβάκη 18, Πεύκη
210 61 48 400
Βουτήξτε στο wwwdeales.gr
www.facebook.com/PiscinesIdeales
www.twitter.com/IdealesGroup
www.youtube.com/IdealesGroup

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ » ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΥΛΙΚΑ » ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΑΓΟΡΑ » ΣΠΙΤΙ-ΚΗΠΟΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ » ΠΙΣΙΝΕΣ-ΥΔΡΟΜΑΣΣΑΖ-ΣΑΟΥΝΕΣ-HAMAM

ΠΙΣΙΝΑ / ΠΙΣΙΝΕΣ / ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ / SWIMMING POOLS / POOLS / POOL / SPA / ΣΑΟΥΝΑ / ΧΑΜΑΜ / ΙΟΝΙΣΜΟΣ / ΧΛΩΡΙΟ / ΚΗΠΟΣ / ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ / ΜΕΛΕΤΗ / ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ / ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ / ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ / ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΙΣΙΝΩΝ / ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ / ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ / ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ/ ΧΗΜΙΚΑ / ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ / ΑΞΕΣΟΥΑΡ/ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΒΙΛΕΣ / FRANCHISE / ΜΕΜΒΡΑΝΗ / ΝΕΡΟ / ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ /
id: 34926

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/pefki_ideales/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.