Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark

CHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPS

CHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPS
CHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPS

CHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPS

ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 393
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, 16346 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-9755570
Fax: 210-9755574
e-Mail: info@christinsport.gr
Web Site: http://www.christinsport.gr
 
CHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPSCHRISTIN SPORT - FITNESS SHOPS


Ποιοί είμαστε

    Τα καταστήματα CHRISTINSPORT είναι μια επιχείρηση αμιγώς ελληνική και οικογενειακή, που εξειδικεύεται στο λιανικό εμπόριο οργάνων γυμναστικής.

    Σκοπός της είναι να προσφέρει στους πελάτες της την εμπειρία του "αγοράζω", στο τομέα του fitness σε περιβάλλον ζωντανό και οικείο και με ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ανάγκη.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για τον πελάτη:

Προϊόντα

Μεγάλη ποικιλία σε κάθε κατηγορία μας

Έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις

Συνεχώς ανανεωμένα μοντέλα

Υπηρεσίες

Συνέπεια στις διαδικασίες της

Ευκολία στους τρόπους εξυπηρέτησης

Πρόσβαση με ποικίλους τρόπους

Ανθρωποι

Εξειδικευμένοι πωλητές

Φιλικοί άνθρωποι σε κάθε θέση

Περιβάλλον

Λειτουργικό

Οργανωμένο

Τακτοποιημένο

Τεχνολογία

Προσιτή σε όλους

Προσβάσιμη από όλους

Καθημερινή ενημέρωση

Τι θέλουμε να δημιουργήσουμε

    Όραμα της εταιρίας μας είναι να χτίσει ένα δίκτυο καταστημάτων (φυσικών και ηλεκτρονικών) το οποίο θα είναι πάντα κοντά στις ανάγκες του πελάτη και θα μπορεί να ακούσει και να προσαρμοστεί σε αυτές όποτε το απαιτεί ο ίδιος.

 

Η ιστορία μας

    To πρώτο κατάστημα ξεκίνησε το 1982 στην περιοχή της Νίκαιας, από την ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ καί τον συζυγό της ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΗΛΙΑ σαν αθλητικό μαγαζί. Ένα μικρό μαγαζάκι με αθλητικά είδη και όργανα γυμνάστικης προσαρμοσμένο στις ανάγκες τι εποχής, κρυμμένο σε μια γωνιά του δυτικού αυτού προαστίου. Η αγάπη και το πάθος των δύο αυτών ανθρώπων για αυτό που κάνουν και το έντονο συναίσθημα της προσφοράς στους συνανθρώπους τους, τους έφεραν κοντά στους πρώτους πελάτες τους, με τους οποίους έγιναν σύντομα και φίλοι. Σιγά σιγά και με πολύ δουλειά, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό "όνομα" στη γειτονιά της εποχής τους.
    Η έμφυτη ανάγκη τους για δημιουργία τους ώθησε στο να μεγαλώσουν το κατάστημά τους και να κινηθούν προς το εμπόριο οργάνων γυμναστικής. Πάντα κοντά στο πελάτη και έχοντας σαν κινητήρια δύναμη την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών τους με κάθε κόστος, κατάφεραν να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους και να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα.
    Το δεύτερο μαγαζί ήρθε το 2000 στο Χαϊδάρι. Συναισθηματικά και ιστορικά δεμένοι με αυτή τη γειτονιά της Αθήνας, μαθεύτηκαν γρήγορα και κατάφεραν να εδραιωθούν κάνοντας αυτό που έμαθαν πολύ καλά: "να προσφέρουν στους πελάτες τους την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που θα ήθελαν να έχουν οι ίδιοι".
    Το 2003 ήρθε και το τρίτο μαγαζί στην Ηλιούπολη. Η επιχείρηση αρχίζει και μεγαλώνει πιο γρήγορα, με νέες δομές και μοντέρνες τεχνικές, αλλά πάντα με μία αξία στη "καρδιά" της: "την άριστη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη".
    Σήμερα, η επιχείρηση CHRISTINSPORT παραμένει αμιγώς ελληνική και οικογενειακή, με τη νέα γενιά να φέρνει τις ιδέες της και τις δυνατότητές της και τη παλαιά γενιά να τις αναμειγνύει άριστα με την πείρα της. Μπροστά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στους κολοσσούς των εταιριών από το εξωτερικό, η επιχείρηση  CHRISTINSPORT παραμένει παραδοσιακή στο είδος της και προτιμάει να χτίζει σχέσεις μακροχρόνιες με τους πελάτες τις και όχι παροδικές και ευκαιριακές.

 

Όπλα μας

Η εξειδίκευση

Η προσωπική επαφή με τους πελάτες

Οι έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των οργάνων γυμναστικής & του fitness

Ελάτε από τα καταστήματά μας να σας κεράσουμε ένα καφεδάκι για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας...

 

 

Φιλικά
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

 

 

Προϊόντα

Όργανα Γυμναστικής

Ηλεκτρικοί Διάδρομοι

Ποδήλατα

 

Καθιστά Ποδήλατα

 

Πολυόργανα

 

Ελλειπτικά

 

Πολυπάγκοι

Αξεσουάρ

Είδη Box / Πολεμικών Τεχνών

Επαγγελματικός Εξοπλισμός

Συμπληρώματα Διατροφής

Πλατφόρμες Δόνησης

 

Συσκευές Μασσάζ

 

Πολυθρόνες Μασσάζ

 

Σάουνες

 

Πινγκ Πονγκ

 

Stock House

 

 

Ασφάλεια τιμών από εσάς για εσάς..!

Όλοι μας στα καταστήματα CHRISTINSPORT πραγματοποιούμε καθημερινή έρευνα προκειμένου να έχουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έτσι ικανοποιούμε κάθε μας πελάτη.

Παρά την συνεχή μας προσπάθεια, όμως, υπάρχει πιθανότητα να μην έχουμε προλάβει να αλλάξουμε κάποιες τιμές. Εσείς, λοιπόν, οι πελάτες μας, δεν έχετε παρά να μας τις πείτε και θα τις έχετε.

Στείλτε μας αυτόματα email πατώντας στην σχετική επιλογή δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει ή τηλεφωνήστε στο 210-9755570 & 210-5319388 αναφέροντας:

1.                    Το όνομά σας και τη διεύθυνσή σας

2.                    Τα είδη που σας ενδιαφέρουν με πλήρη περιγραφή

3.                    Τις τιμές που έχετε βρει και τις ποσότητες που σας ενδιαφέρουν

4.                    Το site στο οποίο βρήκατε αυτές τις τιμές

Εμείς θα διαπιστώσουμε αυτή την ερεύνα και θα σας καλέσουμε πίσω να πραγματοποιήσετε τη παραγγελία σας απλά και τηλεφωνικά.

Προκειμένου να επωφεληθείτε της υπηρεσίας SAFE PRICE θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω 4 προυποθέσεις όσον αφορά τις τιμές της έρευνας:

1.                    Τα συγκρίσιμα μοντέλα να είναι τα ίδια, όχι χρησιμοποιημένα ή β' διαλογής και με επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας στην Ελλάδα

2.                    Η συγκρίσιμη τιμή να περιλαμβάνει όλες τις πιθανές επιπλέον χρεώσεις

3.                    Να υπάρχει διαθεσιμότητα σε στοκ

4.                    Το site της έρευνας να είναι ελληνικής προέλευσης και πραγματικό και να μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με το διαχειριστή του. 

 

 

 

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ » ΑΘΛΗΣΗ - ΣΠΟΡ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ » ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ/ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ/ΠΟΔΗΛΑΤΑ/ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ/ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ/ΚΟΠΗΛΑΤΙΚΗ/ΑΕΡΟΠΕΡΠΑΤΗΤΗΣ/ΑΛΤΗΡΑς/ΜΠΑΡΑ/ΒΑΡΗ-ΚΙΛΑ/ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ-VIBRO/ΠΥΓΜΑΧΙΑ/ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ/ΖΥΓΑΡΙΕΣ/STRP/ΣΑΚΚΟΣ BOX/ΣΤΡΩΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ/YOGA/ΠΙΛΑΤΕΣ
id: 55690

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/helioupolis_christin_sport_fitness_shops/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.