Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark

EURODRIP ΑΒΕΓΕ

EURODRIP ΑΒΕΓΕ
EURODRIP ΑΒΕΓΕ

EURODRIP ΑΒΕΓΕ

55ο χλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ Τ.Θ.34
ΟΙΝΟΦΥΤΑ, 32011 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Tel: 22620-54800 22620-54827
Fax: 22620-54801
e-Mail: main@eurodrip.gr sales@eurodrip.gr
Web Site: http://www.eurodrip.com
 
EURODRIP ΑΒΕΓΕEURODRIP ΑΒΕΓΕEURODRIP ΑΒΕΓΕEURODRIP ΑΒΕΓΕEURODRIP ΑΒΕΓΕEURODRIP ΑΒΕΓΕEURODRIP ΑΒΕΓΕEURODRIP ΑΒΕΓΕEURODRIP ΑΒΕΓΕ

 

 

 

H EURODRIP ιδρύθηκε το 1979 με τη μορφή της ΕΠΕ και από το 1983 λειτουργεί με τη σημερινή νομική της μορφή, δραστηριοποιούμενη στην παραγωγή και εμπορία αρδευτικών συστημάτων. Το 2000 η εταιρία εισήχθη στο ΧΑΑ. Η EURODRIP είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρία που εφάρμοσε το 1979 την επαναστατική μέθοδο της ενσωμάτωσης του σταλάκτη στο εσωτερικό του σωλήνα κατά το στάδιο της παραγωγής του. Αυτή η μέθοδος παραμένει η πιο προηγμένη τεχνολογικά και η πλέον διαδεδομένη παραγωγικά στη βιομηχανία σήμερα.

 

Η έδρα της EURODRIP βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, ενώ οι παραγωγικές της εγκαταστάσεις και τα γραφεία βρίσκονται στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

 

Η εταιρία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες και έχει έξι θυγατρικές εταιρίες οι οποίες βρίσκονται σε στρατηγικά επιλεγμένες χώρες:

 

· Στη Μαδέρα - Καλιφόρνια ( Η.Π.Α.) με την επωνυμία EURODRIP U.S.A. Inc. που ιδρύθηκε το 1996 και η οποία ξεκίνησε βιομηχανική παραγωγή το 1999. Το 2002 ιδρύθηκε επίσης στο Μεξικό η εμπορική εταιρεία με την επωνυμία DRIP IRRIGATION DE MEXICO.

 

· Στην Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) με την επωνυμία EURODRIP DAMLA SULAMA SANAYI VE TICARET A.S., βιομηχανική μονάδα που ιδρύθηκε το 1992 και σήμερα κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Τουρκία.

 

· Στο Κάιρο (Αίγυπτος) με την επωνυμία EURODRIP EGYPT S.A., βιομηχανική μονάδα που ιδρύθηκε το 1997 οπότε και εξαγόρασε την εταιρεία Arab European Co. For Irrigation and Agriculture (έτος ιδρύσεως 1988).

 

· Στο Αμάν (Ιορδανία) με την επωνυμία NATIONAL DRIP IRRIGATION Co., βιομηχανική μονάδα που ιδρύθηκε το 1990 και εξαγοράσθηκε το 2002.

 

· Στο Βουκουρέστι (Ρουμανία) με την επωνυμία SC AGRIPROJECTS SRL, εμπορική εταιρία που ιδρύθηκε το 2004 με στόχο την διεύρυνση της αγοράς των Βαλκανίων.

 

· Συστεγασμένη στα Οινόφυτα με επωνυμία ΥΔΡΟΕΛΕΓΧΟΣ Α.Ε.Β.Ε. εμπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1984 και εξαγοράσθηκε το 2001. Η εταιρεία αυτή προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα και πρωτοπόρες υπηρεσίες στον τομέα της ορθολογικής διαχείρισης νερού. Η εταιρία προσφέρει πλήρης γκάμα αρδευτικών προϊόντων για τον κήπο και το πράσινο γενικότερα.

 

Αντικείμενο Δραστηριότητας

 

Η EURODRIP παράγει και διαθέτει στην αγορά μία ποικιλία προϊόντων στον τομέα της άρδευσης με σταγόνα. Το προϊόν που την καθιέρωσε στην εγχώρια και διεθνή αγορά είναι γνωστό σαν σταλακτηφόρος σωλήνας GR. Ο σταλακτηφόρος αυτός σωλήνας έχει εσωτερικά τοποθετημένους σταλάκτες, οι οποίοι ενσωματώνονται μόνιμα στο σωλήνα κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η εταιρεία βασισμένη στη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία της, παρέχει στους πελάτες της εκτός από τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη μελέτη, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη κάθε αρδευτικού έργου καθώς επίσης και ολοκληρωμένα αρδευτικά πακέτα (turnkey projects).

 

Εφαρμογές - Περιοχές Δραστηριότητας

 

Η άρδευση με σταγόνα είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος μικροάρδευσης η οποία  μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλες τις γραμμικές καλλιέργειες. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί υπόγεια ή υπέργεια.

 

H μέθοδος της άρδευσης με σταγόνα αναπτύχθηκε στην αρχή της δεκαετίας του 60. Έκτοτε η μέθοδος εφαρμόσθηκε σε χώρες όπου υπάρχει έλλειψη νερού ή ζήτηση εξελιγμένων τεχνολογικά αρδευτικών συστημάτων για τη διαχείριση μεγάλων εκτάσεων και την πραγματοποίηση αυξημένων γεωργικών  αποδόσεων  όπως: Η.Π.Α., Κεντρική και Λατινική Αμερική, Αυστραλία, Ινδία, Κίνα, Νότια και Βόρεια Αφρική, σε χώρες της Νότιας Ευρώπης και της ?πω Ανατολής.

 

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία μεγάλη εξάπλωση της στάγδην άρδευσης σε όλο και περισσότερες χώρες του πλανήτη μας. Σε αυτό συμβάλλει και η συνειδητοποίηση από όλο τον κόσμο πια της ανάγκης για εξοικονόμηση και ορθολογική χρήση νερού στη γεωργία.

 

Προϊόντα

 

Η EURODRIP παράγει σήμερα πολλά διαφορετικά είδη προϊόντων, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες της αγοράς. Τα κύρια προϊόντα είναι: οι σταλακτηφόροι: GR, NGR, DRIPLITE (DL),  ο αυτορρυθμιζόμενος PC2, οι σταλακτηφόροι με λεπτό τοίχωμα ΑΙΟΛΟΣ (LS) και ΑΙΟΛΟΣ GRANDE (LSG), και ο καρφωτός αυτορρυθμιζόμενος σταλάκτης (Corona). ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ » ΕΛΑΣΤΙΚΟ - ΠΛΑΣΤΙΚΑ » ΕΛΑΣΤΙΚΑ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ » ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΥΛΙΚΑ » ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΡΔΕΥΣΗΣ / ΣΤΑΔΓΔΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ / ΣΤΑΛΑΚΤΗΦΟΡΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ / ΣΤΑΛΑΚΤΗΣ / ΑΡΔΕΥΣΗ / ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ / ΚΑΡΦΩΤΟΣ ΣΤΑΛΑΚΤΗΣ / ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΩΛΗΝΑΣ / DRIP IRRIGATION / DRIPLINE / DRIPPER/ IRRIGATION / IRRIGATION SYSTEMS / BUTTON / BUTTON DRIPER / PRESSURE COMPENSATING DRIPLINE / LANDSCAPE / ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ /
id: 57076

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/inofita_eurodrip_sa/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.