Change your language to English English | Change your language to Greek Greek | Bookmark this page Bookmark

ALABASTER DAY SPA & BEAUTY

ALABASTER DAY SPA & BEAUTY
ALABASTER DAY SPA & BEAUTY

ALABASTER DAY SPA & BEAUTY

ΚΝΩΣΣΟΥ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 12134 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Tel: 210-5738171
e-Mail: info@alabasterspa.gr
Web Site: http://www.alabasterspa.gr
 
ALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTYALABASTER DAY SPA & BEAUTY

ΓΙΑΤΙ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ  ΤΟ  ALABASTER   SPA

 

Η φιλοσοφία και οι υπηρεσίες ενός σωστού spa απορρέουν από τις αρχές λειτουργίας των Ασκληπιείων, δηλαδή των χώρων θεραπείας του αρχαίου κόσμου. Είναι απαράδεκτο λοιπόν τα οφέλη που απολάμβαναν τότε, να είναι άγνωστα ή να θεωρούνται πολυτέλεια από τον σύγχρονο άνθρωπο.

Βιώνοντας καθημερινά τις σύγχρονες απαιτητικές συνθήκες ζωής, έχουμε πλέον αντιληφθεί πως οι θεραπείες spa δεν αντικατοπτρίζουν μία περιττή πολυτέλεια. Αποτελούν ένα σύντομο και αποτελεσματικό τρόπο ενίσχυσης των μειωμένων σωματικών, συναισθηματικών και ψυχικών αντοχών, καθώς ειδικά για τους ανθρώπους  της πόλης, η καθημερινότητα καθίσταται δύσκολη και σε πολλές περιπτώσεις εξουθενωτική.

 

ΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ALABASTER  SPA 

 

Το ALABASTER SPA είναι ένα city spa, που καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων που ζουν σε μεγάλα αστικά κέντρα, για να μπορούν κοντά στο σπίτι ή στην εργασία τους να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να αναζωογονήσουν το σώμα και το πρόσωπο με εφαρμογές κοσμητικής ιατρικής, θεραπείες χαλάρωσης, αλλά και θεραπευτικές διαδικασίες spa, ιδιαίτερα αποτελεσματικές στους χρόνιους μυϊκούς πόνους, τις ψύξεις, τα αρθριτικά κ.λ.π.   

 

Το ALABASTER SPA είναι ένας χώρος ευεξίας, υγείας, αποτοξίνωσης, αναζωογόνησης, χαλάρωσης και ομορφιάς. Είναι κυριολεκτικά μια όαση μέσα στη πόλη και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο στον οποίο οι επαγγελματίες θεραπευτές περιμένουν να σας περιποιηθούν .Ο χώρος είναι σχεδιασμένος με άψογη minimal αισθητική και διαθέτει και δύο άνετες καμπίνες μασάζ, Season Shower, Ice Bath, μπανιέρα λουτροθεραπειών, επίσης διαθέτει σταθμούς μανικιούρ πεντικιούρ, αισθητικής, αποδυτήρια καθώς και χώρο υποδοχής με bar.Είναι ένας σύγχρονος και φιλόξενος χώρος, που  παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, παραμένοντας ωστόσο ζεστός, φιλικός και οικείος. Είναι ένας χώρος λουσμένος στο φως και τα χρώματα του Αιγαίου, απαλλαγμένος από το ημίφως και τις ανατολίτικες επιδράσεις, με βασικό του στοιχείο το νερό.

 

Το νερό είναι το πρώτο μας περιβάλλον και αποτελεί πάντα μια ανάμνηση θαλπωρής και ασφάλειας.Ο ανθρώπινος οργανισμός ενισχύεται και τρέφεται από το νερό. Η ζωογόνος δύναμη και οι θεραπευτικές ιδιότητες του νερού, γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη  ακόμα, βρίσκουν εφαρμογή σε ένα χώρο spa, είτε ως υδροθεραπείες, είτε ως ατμόλουτρα ή υδρομασάζ ή ακόμα ως θεραπεία με όζον, θαλασσοθεραπεία, vishi shower, λασποθεραπεία.κ.λ.π.

 

·         Η κατά Ιπποκράτη αντίληψη, ότι το σώμα έχει την δυνατότητα να αυτοθεραπεύεται, αν του δοθεί ευκαιρία

·         Η χρήση του νερού σαν μέσο εξάγνισης  και θεραπείας

·         Η ψηλάφηση για διάγνωση

·         Η μάλαξη για θεραπεία (διάφορα είδη μαλάξεων)

·         Η χρήση ανθοιαμάτων, αρωματικών ελαίων, φυτικών φαρμάκων και μάλιστα σε υδρίες, ληκύθους και μπουκαλάκια από αλάβαστρο (διότι το αλάβαστρο κρατούσε αναλλοίωτες τις ιδιότητες τους)

·         Η χαλαρωτική δράση της μουσικής, της ποίησης, του χορού

·         Η απομόνωση

 

Όλα αυτά αποτελούν τις αρχές λειτουργίας των Ασκληπιείων, δηλαδή των χώρων θεραπείας του αρχαίου κόσμου και αφορούσαν παιδιά, νέους, γέρους, άντρες και γυναίκες, ασθενείς και υγιείς.

Όλα αυτά παρέχονται στο Alabaster spa,που οφείλει το όνομα του στο αλάβαστρο, από το οποίο κατασκευάζονταν οι υδρίες και οι λήκυθοι που χρησιμοποιούντο για φύλαξη αρωματικών ελαίων, ανθοιμάτων κ.λ.π. στην αρχαιότητα.

 

Το  ALABASTER SPA , φιλοδοξεί να αποδείξει στον Νεοέλληνα, ότι τα SPA       δεν πρέπει να θεωρούνται μόδα και μάλιστα ξενόφερτη, ούτε πολυτέλεια! Δεν πρέπει να υπάρχει προκατάληψη, ούτε να παρεξηγούνται οι αντίστοιχοι χώροι που παρέχουν σωστές υπηρεσίες. Η προσφορά και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών είναι πολύ μεγαλύτερη του κόστους των θεραπειών. Οι τιμές είναι προσιτές και προσαρμόζονται ανάλογα με τη θεραπεία και τις συνεδρίες αυτής, είναι ικανοποιητικές και απευθύνονται όχι μόνο σε άτομα με οικονομική ευχέρεια αλλά  και στο ευρύ κοινό.

 

Το ALABASTER SPA   προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες και περιποιήσεις σε ημερήσια βάση. Η εμπειρία των θεραπευτών σε συνδυασμό με τις νέες επιστημονικές θεραπευτικές μεθόδους εγγυώνται άριστα αποτελέσματα. Ο χώρος είναι διαμορφωμένος ώστε να εξυπηρετεί ταυτόχρονα λίγους μόνο επισκέπτες, για να διατηρείται η αίσθηση ηρεμίας και μοναδικότητας μέσα στην καρδιά της πόλης.

 

Το  ALABASTER SPA  παρακολουθεί τις συνεχείς εξελίξεις στο χώρο της αισθητικής για πρόσωπο και σώμα, όπως επίσης και στο χώρο των SPA.

 

 

Διεύθυνση : Κνωσσού 6  Περιστερι

Τηλέφωνο : 2105738171

Δευτέρα έως Παρασκευή  9 π.μ. - 9 μ.μ.

Σάββατο 10π.μ.- 6 μ.μ

 

 

Περιμένουμε τηλεφώνημα σας για κλείσιμο ραντεβού και για να γνωρίσετε από κοντά, όσα έχουμε ετοιμάσει για εσάς!

 

ΦΙΛΙΚΑ

ΕΙΡΗΝΗ ΦΤΟΥΛΗ

ΙΑΤΡΟΣ

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΑΓΟΡΑ » ΥΓΕΙΑ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ

SPA / CITY SPA / ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ / VISHI SHOWER / ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ / ΑΤΜΟΛΟΥΤΡΑ Η ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ / ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΖΟΝ / ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ / ΕΔΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ www.alabasterspa.gr /
id: 69593

URL URL: https://www.wiw.gr:443/greek/peristeri_alabaster_day_spa___beauty/
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.